OM VORES TJENESTER

Fuld Body THERAPEUTIC Massage


Det er baseret på svenske massage teknikker. Dets handling er i musklerne såvel som i alle kroppens funktioner. Det reducerer muskelspændingen. Du kan finde brugbarheden i tilfælde, hvor det er ønskeligt at ombygge et bestemt område eller for at reducere et smerteområde eller blokering af visse grupper af muskler. Effektiviteten af segmentmassage er stor, fordi den hyppighed, hvormed den vil blive gjort, vil være større, da de ønskede resultater opnås hurtigere. Nogle eksempler på massage på områder: cervikal, lumbal, lår, fod, balder, hofter mv. Segmentmassage har en positiv effekt i fjernelse af stress, træthed, søvnløshed, migræne, fordøjelsesforstyrrelser og blodtryk.

Varigheden af en segmentmassage er 10 til 20 minutter, 60 min fuld krop! Massage DEEPTISSUE


Den dybe vævsmassage manøvrer kører ved siden af, men også mod muskelfibre og sener. Den grundlæggende egenskab ved denne type massage er det intense tryk, der anvendes af terapeuten på områder med kroniske muskelspændinger. Anvendelse af pres på musklerne, de vil slippe af med spændinger og ubehag.

Udover muskelkontraktionens rolle hjælper denne type massage også med at fjerne toksiner fra kroppen. AYURVEDIC Massage

Massage er lavet med kokosolie med særlige urter lavet efter ayurvedisk (gammel indisk medicin) knowleges Ifølge ayurvedisk tradition opstår sygdom, lidelse, ulykke eller spænding, når vi ikke er i overensstemmelse med vores indre natur. Med andre ord, når vi glemmer os og lad os sluge hverdagens opgaver uden at gøre noget for os. I sanskrit betyder "Ayu" liv og "Veda" betyder viden, så en korrekt oversættelse for ayurveda ville være "at kende livet". Ayurvedisk massage handler om at kende dig selv og ifølge din dosha (eller din fysiske, mentale og energiske forfatning) vil massage blive skræddersyet til dine behov. Massage hjælper din krop til at komme i balance, slappe af og energi på alle niveauer - fisisk, mental, følelsesmæssig og åndelig.


Regenerering Massage i kombination med

Tachyon energi

Massageen sker i kombination med tachyonisk energi. Denne erfaring fremmer integrationen af de fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige energikroppe, der fører til ro og centreret klarhed! Det føles ikke kun godt, det vil også forbedre enhver helingsproces, der skal finde sted på ethvert niveau af dit væsen.

Den enorme energiserende effekt kan forårsage afgiftningssymptomer i de første par gange.

Kan forbedre kvaliteten af dit liv og Intense drømme, sved, varme, ubehag osv. Forsvinder efter kort tid.

Der er behov for mindst 5 sessioner for at få visse resultater.

Én session på 90 min.

DETOX Massage / LYMPH Dræning & Organer (Abdominal) Massage. Proceduren består af en preso-massage, der virker på lymfeknudekæden. Denne terapi foreslår eliminering af alle toksiner, der ikke assimileres af kroppen under den cellulære synteseproces. Forestil dig dit lymfesystem som et toksinfiltreringssystem! Ligesom ethvert filtreringssystem skal det "rengøres" fra tid til anden, og lymfatisk dræning er den mest effektive og samtidig den mest afslappende metode i denne henseende. Det er den dybeste form for afgiftning af kroppen, som enhver person skal udvej, mindst et par gange om året. Cellulit, vandretention, svækket immunsystem, ringe omsætning og endda rynker er konsekvenserne af en "tilstoppet" eller fuld af toksinfiltreringssystem. Lymfedræning forhindrer og behandler disse problemer, samtidig med at det giver en velfortjent afslapning.


"Blød "Kiropraktik


Spændinger, smerter, blokke, kredsløbsproblemer, nerve- og orgelproblemer er ofte resultater af hvirvler, der er ude af sted. Ulykker, fald, pludselige bevægelser, muskelspændinger, forskelle mellem fodlængde eller forkert placering af bækkenet før eller senere kan medføre intens smerte eller endog invaliditet. De udvendige hvirvler presser på åre og kar og begrænser nervefunktioner, der forårsager problemer i hele kroppen. I dag kan tilpasning af hvirvlerne helbrede 80% af sygdomme og handicap, når de kombineres med andre terapier.

Par massage

En tandem massage eller par massage kan personliggøres ved at vælge en af de 2 massage, mulighederne for en sådan massage er flere, afhængigt af behovene hos hver af de 2, der oplever denne massage.

Et par massage er en vidunderlig og meget afslappende personlig oplevelse. I løbet af denne session nyder 2 personer af massage på samme tid og i samme rum fra 2 terapeuter. Det har de samme fordele som enhver anden form for massage, men som en bonus skaber det en dyb forbindelse mellem dem, der nyder godt af det! Denne massage er en særlig lejlighed, der binder de to i en dyb tilstand. De kan tale eller slappe af og nyde oplevelsen. Selv når der ikke tales ord, bringer oplevelsen dem tættere på hinanden.

Det er perfekt til enhver form for par: Selvom vi tænker på en romantisk oplevelse, kan parret repræsentere 2 medlemmer af en familie eller 2 kære venner. Moder-datter forhold kan blive tættere på denne oplevelse

MASSAGE TIL 4 HÅND KAN VÆLGE EN MULIG MASSAGE OG UDFORMES AF 2 Terapeuter.

Denne massage er en optimal løsning til at lindre ubehag. Du kan vælge terapeutisk massage, afslapningsmassage, lymfedræning, wellness.

Forstyrrelser og komplikationer induceret af mangelfuld blodcirkulation samt doven lymfestrøm findes på listen over specifikke indikationer.

4-hånds massage forbliver en favorit for dem, der ønsker at slippe af med træthed og stress, den skæmmede hud på huden, der er berørt af cellulitter og strækmærker, og som føler det presserende behov for afgiftning og afslapning.

Zoneterapi

Du har sikkert hørt om zoneterapi og dens gavnlige virkninger i forskellige følelser.

Zoneterapi er en speciel teknik til digital massage, der er baseret på forholdet mellem bestemte områder af huden og aktiviteten af menneskekroppens enheder og systemer. Hvis du starter en vægttab kost, kan zoneterapi være meget nyttigt. Kan bruges til at forebygge og behandle mange ubalancer og sygdomme.


Cranio Sacral Therapi

Craniosacral terapi er en form for alternativ terapi ved hjælp af blid berøring til at manipulere kraniums synarthrodiale led. En udøver af kranial-sakral terapi kan også anvende lette berører på en patients ryg og bækken. Craniosacral terapi er en teknik, der bruges til at afbalancere det craniosacrale system og balancere de fysiske, følelsesmæssige spændinger i kroppen. Det er også en metode til evaluering og korrektion, som stimulerer den naturlige proces i kroppen til selvkorrigering og selvhelbredelse og den individuelle mekanisme for naturlig helbredelse og dissipation af negative virkning
Cranio-sacral terapi kan balancere:
* centralnervesystem * muskel * blodcirkulation * lymfesystem * skeletsystem Cranial Sacral Therapy kan bl.a. forbedre: * pisket * hovedpine, migræne * stress * hukommelsesproblemer * adfærdsproblemer * hyperaktivitet (MBD) * fødselsdefekter * kolik * læring * dysleksi * Budfunktion, dental stilling * hormonforstyrrelse.

Chakra BALANCE med Tachyons krystaller

Det er en terapi med specielle Tachyons krystaller, som desuden hjælper dig med at afbalancere chakra systemet (7 vigtigste energiske punkter på din krop), hvilket resulterer i en meget hurtig nød på et mentalt og fysisk plan, velvære, mere centreret og afslappet, følelsesmæssigt afbalanceret.

Sessionen er mellem 20 og 30 min. (Minimum 5 sessioner).

Reiki helbredelse 


Reiki er en gammel japansk healingsteknik, hvor helbredet lægger hænderne på forskellige punkter på patientens krop og kanaliserer energien. Reiki er nyttigt for alle, fordi det på længere sigt skaber mere harmoni og balance i krop og sind, som er nødvendigt for at opretholde et godt helbred. Vi bliver mere modstandsdygtige over for stigende stress, forurening i miljøet og kemikalier i fødevareprodukter. Reiki kan også hjælpe meget med psykosomatiske problemer. Reiki kan være en reel hjælp til følgende problemer: depression stress forbedrer allergi og migræne beroligende muskel smerte og led smerter beroligende arthritis smerte eliminere toksiner Reiki energi er styrker immunforsvaret forbedre hukommelse og koncentrationer skabe indre harmoni fjerne fysiske og psykiske blokeringer understøtter en anden behandling øge kroppens modstand mod stress og sygdomme

Psychic Surgery


Metoden er kendt for sin enkelhed og ekstraordinære effektivitet.
Denne teknik er en operationsteknik, der ligner den teknik, som healere bruger i Filippinerne. Forskellen er, at dette er en energiteknik uden åbne indgreb. Det er en meget hurtig og effektiv metode, der kan bruges i nødsituationer og i nogle tilfælde undgå konventionel medicinsk behandling.

Regenererende "ansigtsløftning" energisk kirurgi 


Dette er en meget effektiv tehnique (mere præcis - en kombination af tehniques), der gør det muligt for ansigtets hud at forynge, regenerere og blive mere forfrisket


 Naturlig Bodybehalndling


 Du kan regenerere din hud med vores naturlige behandlinger. Dette er en anti-aging og foryngende behandling for ansigts-hud. Du kan også imponere dit liv med anti-stress musik og helbredende toner.

Musikterapi 


Musikterapi er en forskningsbaseret praksis og profession, hvor musik bruges til aktivt at støtte mennesker, da de stræber efter at forbedre deres sundhed, funktion og velvære. Musikterapi er forbedringen af ​​menneskelige evner gennem den planlagte brug af musikalske påvirkninger på hjernens funktion. Musik påvirker menneskelig adfærd ved at påvirke hjernen og efterfølgende andre kropsstrukturer på måder der er observerbare, identificerbare, målbare og forudsigelige og derved tilvejebringe det nødvendige grundlag for terapeutiske applikationer. 


Chromoterapi

Terapi med farver. Vi bruger forskellige farver i vores behandlinger med kan hjælpe dig med at helbrede meget quiqly og puriffy din krop.

Diagnose og behandling 

AROLO TIFAR © ® 


Alle behandlinger ovenfor er kombineret med denne. 

Denne unikke energidiagnostiske metode giver os mulighed for at lokalisere sygdommens oprindelse og identificere karmiske processer. Fra et medicinsk synspunkt tillader dette diagnostiske system os at finde ud af oplysninger om en persons tilstand i løbet af få minutter, og uden at det er nødvendigt med laboratorietest eller teknisk hjælp. Hertil kommer, takket være dens præcision, kan vi tilbyde patienten det mest effektive middel til behandling og den korrekte dosering. Er en energibehandlingsmetode, der er ekstremt hurtig og effektiv. Højfrekvensfrekvenser anvendes, og i AROLO TIFAR © ® anvendes kodede kvartskrystaller. Ud over mange applikationer hjælper denne metode med at løse karmiske processer på den hurtigste og nemmeste måde.