DIETES

"Vi er hvad vi spiser"

 LØS VÆGT / UDLØSNINGSSTRESS, HOVEDKAST OG DEPRESSION med vores en særlig naturlig DIETS I vores klinik kan du få recomandation om forskellige måder, du kan detoxifiere din krop, sind og ånd.

 Du kan hjælpe dig med at forbedre dit liv og sundhed med YOGA og åndedrætsøvelser og en sund kost. Mange problemer vi har - som hovedpine for eksempel - kan dukke op, fordi vores krop er fuld af toksiner og stress. 

Massage er en meget god måde at slappe af på kroppen, men nogle gange er det ikke nok. hvis vi holder en kost og en gang imellem vi rengør / detoxifie vores krop vi kan have et sundt og godt liv. Vi kan anbefale denne diæt i overensstemmelse med dine problemer, har du brug for, og du kan rengøre og detoxifie. ALLE stress er primært fokuseret i vores mave og smerte appere at advare os om at skade vores krop eller sjæl.

 Detoxifing vores krop vi detoxifie sindet og sjælen, og vi får frihed og lykke. Vi kan hjælpe dig med at løse alle disse problemer og flere andre om dit helbred på en naturlig måde. Life couaching er en del af vores kost og terapi.